Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej

Varför glider du bort,
för att sedan komma tillbaka igen,
med full kraft.

Du försvinner utan ett ord,
för att sedan komma tillbaka för att kräva all min uppmärksamhet pånytt.

Jag ger dig den för att du är den du är,
min älskade vän,
upptagen o reserverad ifrån allmänheten,
med hemligheter stora som berg,
tunga som bly.

Fantastiskt att du orkar röra dig så mycket!




Fri vers (Fri form) av Hizzan
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-24 00:19



Bookmark and Share


    lory
nice nice
2012-01-24

  dubbelve
Fin!
2012-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Hizzan
Hizzan