Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärna

Stjärnorna glittrar på den svarta natthimlen,
jag hade sett dem,
om det inte vart molnigt.

Stjärnorna finns där bakom,
varje natt,
de blinkar till oss,
men vi ser dem inte.

För molnen är ivägen.




Fri vers (Fri form) av Hizzan
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-24 00:26



Bookmark and Share


    lory
vackert
2012-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Hizzan
Hizzan