Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasdockan

Vinden rör
stormen berör
den förstör

Trasdockan hel
inga sår, inga fel
men allt är ett spel...




Fri vers av Christina Darle
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-25 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christina Darle