Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag blir aldrig kvitt

Gråtoner eller
svart eller vitt
Alla är olika
låt alla välja fritt
Besvärj mig från dig
som ser allting i vitt

Svarta toner väller
beslutet är ditt
gräv upp det och släng bort det
valet blir ändå aldrig fritt

Och du och jag blir aldrig kvitt

Ändå står du står där och äger
äger din svärta
äger och äger
massor av vinäger
som bara vållar dig smärta

Förblindad av röken
ståtar du med falska frihetsplakat
Men allt är bara prat prat prat
Så äntligen...
drar du upp din dragg och hissar svart/vit flagg

Jag småler när jag ser dig ge dig av
Luften är lättare att andas,
mindre rökig och kvav
Och du - Lycka till med att äga ditt hav!!

(Lite larvigt kludder jag skrivit ner för jag att vill jobba vidare med tanken)




Fri vers (Fri form) av Christina Darle
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-25 15:03



Bookmark and Share


  cilax VIP
fint kluddat
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Christina Darle