Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krig

Bomba mitt hus
så skjuter jag din bror
då skjuter du min far
den enda jag har

Då skjuter jag
och skjuter och skjuter
tills du ingenting har kvar
Skotten viner
allt ligger i ruiner

Vi drivs på av de som
vill tjäna klöver
på att förse oss med
de vapen vi behöver

Hatet gror, hatet pyr
och allt förnuft har gått överstyr
Så fungerar krig...




Fri vers av Christina Darle
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-25 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christina Darle