Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sällskap

 

Jag borde nog inte slunkit igenom nålsögat.

Kontrollen var inte hundraprocentig.

Tillverkningsfel.

Kan inte reklamera.

Försent.

 

Fick ingen instruktionsbok.

Hittar inte sovaknappen.

Därför ligger jag där

timme efter timme.

 

 

Tills även morgonen vaknar

och håller mig sällskap




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-25 09:26



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket igenkännande, härligt skrivet
2012-01-25

  Knickedick
haft sådana nätter. Morgonen är ett ovälkommet sällskap
2012-01-25

    ej medlem längre
Tills även morgonen vaknar

och håller mig sällskap

Tur att morgonen är på alerten med morgontidningen och en kopp kaffe sådana nätter
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP