http://www.sydsvenskan.se/varlden/article1603624/Fattiga-laggs-i-massgra

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en nära framtid nära dig?
http://www.sydsvenskan.se/varlden/article1603624/Fattiga-laggs-i-massgra




Idag klassas 46 miljoner amerikaner som fattiga

 

People who dismiss the unemployed and dependent as "parasites" fail to understand economics and parasitism. A successful parasite is one that is not recognized by its host, one that can make its host work for it without appearing as a burden. Such is the ruling class in a capatalist society.

- Jason Read




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Pitbullpudelns kärna
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-25 13:02



Bookmark and Share


  Pitbullpudelns kärna
@ lodjuret:

Tyvärr har du nog rätt. Det som är aktuellt i USA brukar förr eller senare i någon form bli det här också.
2012-01-25

  lodjuret/seglare VIP
Som moderaterna håller på i Sverige är vi snart där själva. Folk som inte har råd eller lust att köpa sin bostad när en fastighet med hyresrätter ombildas till bostadsrätter blir lätt utfryst av sina grannar och då ändå tvungen att flytta. Det bästa vore förstås att bara bygga bostadsrätter och få svensson att bo i husvagn eller tält på någon allmänning. Nej, just det, allmänningen är ju tomt agd av kommun eller stat och där blir man också bortkörd. Så ut i kylan med dig Svensson, fast fortsätt ändå rösta på moderaterna, det finns ju ändå inget alternativ. Finns det inte? Det finns det visst det, rösta helt enkelt blankt eller på det röda blocket. Ett alternativt boende är att gå samman och köpa ett hus, en fyra, fem familjer tillsammans. Då behövs inget dagis, så länge man bara kan samarbeta.
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna