Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januarisol

Solen lyser svagt och försiktigt
som bara januarisol kan.
Björkarnas snöglitterarmar
sträcker sig upp mot himlen
och njuter
Strålarna träffar markens snöfluff
och tusen snökristaller glimmar.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-01-25 16:30



Bookmark and Share


  Hanna (TheSilverWolfSong)
Vackert och mycket målande! Njuter av att läsa den.
2012-03-11

  Linda CH VIP
Vad vackert du skriver om en strålande vårvinterdag!
2012-01-27

  anits VIP
En mycket vacker vinterbild
målar du med dina ord
2012-01-26

  L I V
Vintermagi som är både bildskapande och känsloframkallande
Vackert

(jag skulle dock byta ut 1000 mot tusen...men det är ju JAG det :)
2012-01-25

    ej medlem längre
Du skriver så det känns...
2012-01-25

  Anya VIP
Strålande vinterbild.
2012-01-25

  LenaJohansson VIP
fint diktat
2012-01-25

  thyra
Tjusigt, så som orden glimmar i din dikt. Fint!
2012-01-25

  Ninananonia VIP
Mycket vackert...
2012-01-25

  Lena K Nilsson VIP
Vackert!
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP