Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att de ska vara så svårt att bara vara




ATT BARA VARA

Tänk att vara

där man bara är

Så lungt

att inte vara

här eller där

Att känna andetag

och bara vara

Att inte tänka

hur och var

Att inte tänka

dit och där

Att bara vara

där man är

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-01-25 18:30



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
man behöver stanna upp ibland. och bara andas.
2012-02-26

  M M Mannheim VIP
Låter lätt, men ändå så svårt.
2012-01-26

  bittemi VIP
Viktiga,kloka ord!
2012-01-25

    ej medlem längre
Tack för dina kloka ord!
2012-01-25

    Max Poisé
I en värld som inte tillåter olikheter gör det svårt att bara vara (säger en som vet)
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP