Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyssnar på Phillip Glass' musik


Det gives ett tredje

viskande, repetitiva toner
enkelhetens komplex
fyller musiken mig med

visshet

icke endast förnuft
och känsla
det gives ett trede

då ljudet bygger torn och
broar mellan medvetanden

är ljus och lätthet




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-25 22:59



Bookmark and Share


  Börje Larsson
vackert om en strävan....uppåt?
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP