Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till G.




Fylla år

Fylla år.

Fälla tår,
Av sorg att tiden går;
Av glädje att den läker sår,
Och att minnen når.

Dricka tår och påtår

Någon spår
om nästa år.

Byta spår?

 

 

--------------------------------------------------

Bilden föreställer en kopplingsanordning för järnvägsvagnar. Den är hämtad från http://commons.wikimedia.org/wiki/File:WKD_coupler.jpg och har släppts till publika domänen av wikimediaanvändaren Stanisław Skowron




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 491 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-01-26 11:03



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Ett härligt rim, min vän! Det är inte rimligt vad du kan! Det kan inte jag.
2012-01-30

  Anna*
Fin ordlek och kopplingar som för tankar vidare =0)
2012-01-28

  bittemi VIP
Bra och lekfullt med orden
2012-01-27

  Eva Langrath VIP
Fint födelsedagsrim
2012-01-26

    ej medlem längre
Tackar, tackar för uppvaktningen!!!
2012-01-26

    lory
fint..gillar rim...gulligt men fräck...bravo
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)