Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett kärleksmöte.


Första mötet

jag hade
redan trängt in i
dig då du först såg
mig

när du
letade efter
något att fästa dig


och våra
ögon sökte
kontakt första gången
ordentligt

mitt i
en mening
av svammel emellan
tuggorna

som nyligen
sköljts ned i
strupen av ett hyfsat
rödvin

då vi
fann närvaron i
mötet av varandras
själar

och sedan
förenades i den
dans av slingrande
kroppar

där de
av tryckande
hetta glänste utav
svett

under den
ljusa sommar
natten fram tills
gryningen

samma dag grät du när jag skulle åka




Fri vers av Jo2
Läst 787 gånger
Publicerad 2006-01-22 18:28



Bookmark and Share


    NoMi F
Vackert, full av känslor
2006-01-24

    Asmar
Gillar den.
2006-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Jo2