Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyskraft

alltså,
här lyser en stjärna
så stark att jag blir alldeles bländad

och,
jag kan inget annat
än att åtrå känna för dess lyskraft

men,
visst är det härligt
när man ibland sådär på livet stöter




Fri vers av Jo2
Läst 584 gånger
Publicerad 2006-02-09 17:07



Bookmark and Share


    NoMi F
Ja det är jäätehärligt
Fint skrivet, ger hopp
2006-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Jo2