Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äsch. Orden försvinner när stora saker ska beskrivas.


En humanists bekännelser

Cynismen segrade i slutändan,
viljan att segra i det spel
som faktiskt inte är någon tävling
utan bara kärlek den här gången.

Jag vet inte mycket alls ikväll,
mer än att mitt hjärta slår så mycket starkare
att andningen är djupare
och tårarna ligger närmare ytan.

Jag önskar jag hade mod
att älska dig som du förtjänar
styrka att kasta mig huvudstupa
in i allt det där som du kan visa mig.

Men i slutändan segrar cynismen
jag kommer att segra i det spel
som faktiskt inte är någon tävling
utan bara kärlek den här gången.




Övriga genrer av Tina Strand
Läst 593 gånger
Publicerad 2006-01-22 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina Strand