Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

J

Inte för min skull
sa jag
och menade
jo, för min skull
stanna för min skull
du smeker mig ljuvligt
så stanna för min skull




Övriga genrer av Tina Strand
Läst 485 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-28 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina Strand