Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Love - the kind you clean up with a mop and bucket\" Ibland är det så, att man hade velat annorlunda i en annan livssituation, men att det just nu bara finns ett alternativ. Då är spekulerande överflödigt, och den insikten har tagit mig lång lång tid a


Ett ögonkast, en hand

Hans namn
och minnet av din hud
som träffar mig i solarplexus.
I Nice, stark sol på isblå botten,
väcker glömda minnen, djupa andetag.
Jag förlåter dig allt, Herr Himmel
om du ger mig frid och ömsint älskog.

Hon är en kärlekshistoria,
den slutar illa - de gör ofta det
och kanske kommer du att minnas henne
hennes händer kring din - ja, vad kallar man den nu då
för att det inte ska låta så banalt
hennes läppar mot ditt ögonlock,
- hon skänker dig en tanke ibland,
ett ögonblick av tid
och det är mer än vad de flesta får, baby.




Fri vers av Tina Strand
Läst 661 gånger
Publicerad 2005-12-16 02:54



Bookmark and Share


  Markattan
Resterna efter kärleken... Tycker om flytet, din målande skildring och speciellt de tre sista raderna är perfekta. Jag blir inte konstruktivare, men jag gillar den här skarpt.
2006-01-05

  Ingrid Nilsson
Rakt igenom fin! Dessa kärlekshistorier,de smärtar. Kul att du är på g. igen Tina!Skriv mer!
2005-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Tina Strand