Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivkrampskrivkrampskrivkramp


Tappra försök

Han kommer
gåendes från havet,
klipporna,
med handduken över axeln
och hon väntar i fönstret
stilla, med håret utslaget.
Kakan brändes i ugnen
- det spelar roll
även om han inte säger det.

För hans blåa ögons skull
faller hon till marken
och ingen finns där som tar emot.




Övriga genrer av Tina Strand
Läst 626 gånger
Publicerad 2006-02-18 23:07



Bookmark and Share


  PetraSally
å fy sjutton vad träffsäkert beskrivet!! jag kan precis se de två - just den ojämlika olyckliga kärleken där den ena ständigt ständigt förlorar...
Petra
2006-03-27

  Ingrid Nilsson
Rätt åt honom med kakan. Roligt att läsa i alla fall. Snyggt.
2006-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Tina Strand