Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR HIMLEN KYSSER HAVET

När himlen

kysser havet godnatt

Då blinkar stjärnorna

på vår himlapäll

och våra ögon blänker

i månens bleka strimma

Vi njuter utav stunden

och andas tätt intill

Båda känner och vet

vad den andre vill

Så när himlen kysser havet

godnatt

då visar den vägen

till kärleken

 

 

M-L

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-28 17:10



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Vem är då himmlen
och vem är då havet?
Hoppas inte himmlen
har för stor kraft
att havet sinar,
och kärleken dör.
2012-01-28

  Minkki VIP
du skriver varmt och gott som kvällssolen...
2012-01-28

  Anna*
Å, så vackert! Applåderar och bokmärker
2012-01-28

    ej medlem längre
Vacker!!
2012-01-28

  Tosca
Vilka vackra rader!
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP