Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter

Träd frysta i spets
var jag ser
Snöglitter som gnistrar
förtrollar våra ögon
När det ändå är vinter
är allt det vackra förmildrande
Solen skapar magi
får allt att glittra
Min värld målad
I olika nyanser
och formationer
av vitt




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-29 09:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vackert målar du dina ord
till en vacker vinterbild
2012-02-01

  Birgitta Jacobsson
Vackert beskrivet!
2012-01-31

    ej medlem längre
Dina ögon är känsliga för det vackra...
2012-01-29

  lodjuret/seglare VIP
Det är bara pingvinerna som saknas att kunna se på något håll. Frostens andedräkt icke att förglömma som du av ren och skär blygsamhet undanhåller denna text.
2012-01-29

  Ninananonia VIP
Härligt att det glittrar så.. :)
2012-01-29

  Rise Little One
en typisk vinter i norden ser jag här...
2012-01-29

  Anya VIP
En vacker vinterbild bjuder du på. Jag ser det framför mig.
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP