Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Celestial World

The Celestial World
Take a deep breath
Close your eyes
Make a slow dive
Skygazer, dreamer, believer.
There's nothing to fear, let yourself fade away.
I took a deep breath, closed my eyes,
And made a slow dive and let myself fade away into
The celestial world




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av MondeCéleste
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-29 22:03



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Det bästa jag vet :) härlig... bokmärker...
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

MondeCéleste
MondeCéleste