Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Loveswirls

Rosehip bread and wine so red
Starless nights & city lights
Seanoises, roses and your smile so bright
Giving me a kiss with great delight
Nothing's wrong and nothing's more right on this starless night




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av MondeCéleste
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-29 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MondeCéleste
MondeCéleste