Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

k.204 "3

köra dit bensinen tar oss
det hade blivit fint. att inte veta något om morgondagen och bara köra på
ta med varsin gitarr och sjunga lite för folket vi träffar
och hitta inspiration hos andra och med varandra
sitta ute i morgondaggen och dricka kaffe och bara vara
lyssna på nån gammal indie-pop i rishögens inbyggda kassettspelare
spendera natten under stjärnorna och röka billiga cigaretter
skriva texter i taket och har en massa papper i bilen fyllda med skisser
och ett och annat garnnystan
men klockan den tickar fortfarande
lever poesin och försöker släppa taget om vardagens problem,
det kunde ha varit en vacker värld men ett Svensson-liv är inget för oss
vi är för speciella du och jag.




Övriga genrer av MondeCéleste
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-29 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MondeCéleste
MondeCéleste