Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Auto-pilot

Må jag aldrig

 

någonsin

 

inte för en dag,

 

inte för en endaste sekund,

 

Leva mitt liv

 

på auto-pilot

 

 

 

 

igen!

 

--------------------------
Bilden: Lågvatten vid fortet utanför Seef, Bahrain.




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 539 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-01-30 03:04



Bookmark and Share


    lory
aldrig aldrig..du förste piloten måste vara närvarande i din allra högsta person
2012-02-02

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av en fin text!
2012-02-02

    Birgersdotter VIP
Klokt!
2012-02-02

  stella
Nej!!!
2012-02-02

  anits VIP
Mycket klokt och tämkvärt
2012-02-01

  Minkki VIP
dunderskön text för ett AT-öga :-) Wow!
2012-01-30

    ej medlem längre
Bättre att vara delaktig!
2012-01-30

  bittemi VIP
Det vill inte jag heller, leva på autopilot! Bra text!
2012-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)