Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du borde lära dig vad det betyder att vara en bra människa

Du kallar dig själv för en vuxen människa?
Trots att du varit gift och har en son skulle jag inte kalla dig det
För en vuxen människa ska kunna resonera logiskt
ska kunna skilja på rätt och fel
svartsjuka och faktiskt fakta
en vuxen människa kan dessutom förstå skillnader
och lyssnar och respekterar andra människor

Du gör inget av detta, trots att du är mer än 20 år äldre än mig
så resonerar du som en 14 åring som lever helt i sin egen värld
instängd i ett tunnelseende och allt DU säger stämmer.
Jag förstår inte hur du ens kom på tanken att ha ett jobb med ledar roll
allt du skapat är ångest hos människor
och detta fick jag inte veta förens jag var ditt offer

Och du tycker att jag ger dig dåligt ryckte?

Den enda anledningen till att jag kommer lyssna på dig är för att jag älskar att dansa i din grupp




Fri vers av Missvoice
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-30 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missvoice
Missvoice