Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gäller...

Det gäller att beskriva
den tid du har
det gäller att ej längta
den tid som var
det gäller att leva
den tid som är kvar
det gäller att tyda
den tid som nu far
det gäller att äta sig mätt
på en bar.
Det gäller att ta vara på
sin karl.





Fri vers av Rubus VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-31 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubus
Rubus VIP