Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid ett avsked



Du finns inte mer här hos oss
genom allt fanns din glödande kreativitet
I skrivarcirkeln brann den som ett bloss
Samtalen har tystnat, det vi alla vet
Din glädje och smärta finns inte kvar
Dina varför har fått sitt svar.




Bunden vers av Rubus VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-02-22 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubus
Rubus VIP