Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är dom borta

Nu är dom borta
alla dom som gav mig ett skratt
en del var långa, en del korta
en del var smala och en del satt
en del var smarta, en del mindre klok
en del med kunskap om det mesta
en del läste aldrig en bok
en del ville gärna ha fest!

Det är inte roligt alls
att inte få träffa dom alla!
Jag ville gärna ge hals
och kunna återkalla
gängen som gav mig ett skratt
av detta finns inte ett skvatt!




Bunden vers av Rubus VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-08-30 16:10



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om saknad efter dom som inte längre finns kvar.
2023-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Rubus
Rubus VIP