Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska kanske ge den en chans

Du lilla människobarn
varför fastnar du i ett garn
av många onödiga tankar
som du inte kan göra något åt
du går bara och vankar
försöker hitta en låt
som kan hindra ditt flöde
det kan inte vara ditt öde
att svara på smärtans ursprung
det kan varken gammal eller ung
eller
Har din hjärna svaret någonstans?
Ska kanske ändå ge den en chans!




Bunden vers av Rubus VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-13 13:38



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
ja, påminner
om mig
vackert <3 :)
2023-11-14

  Marita Ohlquist VIP
Tänker mig en person som vandrar i mörkret , längtar och försöker hitta ljuset.
2023-11-13

  Larz Gustafsson VIP
Jesus är svaret. Han är större än vårt förstånd.
2023-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Rubus
Rubus VIP