Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ljög

Vad tänkte jag?
Varför tänker jag?

Jag har alltid varit för velig
jag tänker på oss ibland och ångrar att jag varit feg
tänk om jag varit han

förlåt




Fri vers av Missvoice
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-31 20:21



Bookmark and Share


  Hizzan
Var inte rädd. <3
2012-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Missvoice
Missvoice