Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vik hädan


Vik hädan

ni nattens svarta fåglar

som dyker fram bakom gardinen

med vansinniga skratt

och vassa näbbar och klor

jag gör mig liten

under täcket

visslar en glad melodi

låter hjärtat lugna ner sig

och gläds åt att jag lever

trots allt




Fri vers av aniara
Läst 364 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-02 06:48



Bookmark and Share


  Rosen VIP
djup text i sitt förmedlande om livet i sig
skönt slut...
2012-05-05

  Håkan Wiklund
Starkt, hoppingivande... och sant!
2012-02-10

    ej medlem längre
En text som förmedlar starka känslor...och berör....
2012-02-03
  > Nästa text
< Föregående

aniara
aniara