allting är relativt

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

   

                  allting är relativt




Bock i kanten

 

 

Farliga stigar är räta

Slingriga sägs vara de rätta

Men hur kan man godheten mäta

och var ska man bockarna sätta?

 

 




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-02 09:44



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Det blir block i kanten för din dikt från mig till dig. Ska ses som beröm!
2012-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP