Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falsk reklam

 

Förförisk!

Lyser med hela ansiktet.

Får mej att le.

Får mej att vilja.

 

Men verkligheten är en annan.

Kall och bister när jag vill smaka

 

Kylig

Nyper mig i skinnet.

 

 Så jag går in i värmen

och njuter dej.

 

Du är skönast genom rutan.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-02 14:25



Bookmark and Share


    lory
man kan tolka på olika sätt ,gillas
2012-02-02

    ej medlem längre
Vintrar är lömska...
2012-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP