Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vän hade svår huvudvärk och jag skrev denna dikt till henne...


SMÄRTA ...!

 

 

 

Jag skulle vilja varsamt

 

ta Ditt huvud

 

i mina händer

 

 

o stilla

 

 

blåsa bort smärtan

 

 

som man blåser bort

 

grå maskrosfrön

 

över en solig äng

 

en varm sommardag

 

 

o de lätta fröna

 

 

dansar ner mot sjön

 

 

i dalen

 

 

o försvinner

 

 

mot den blå horisonten

 

 

 

för alltid ...!

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Bo Himmelsbåge
Läst 317 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-03 01:37



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Helande omtanke smeker varsamt i orden här..!
2014-04-26

  Siggesdotter
En så fin beskrivning av en längtan att få ge tröst!
2012-06-30

    lory
ÖMTANKE O VÄNSKAPENS HELIGA BAND
2012-03-09

    ej medlem längre
Så varma ömsint ord.
2012-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge