Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖMHET

 

 

 

Jag skulle vilja leda dig mot solen

 

ta dig i handen och surfa på norrskenet

 

Vid stjärnorna väntar Änglarna

 

o pudrar oss med Himmlastoff

 

När vi når landet där rosor aldrig dör

 

är vi en enda stor familj

 

en enda stor tanke

 

en gemensam känsla

 

 

Vi är ett vi är framme ...!

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Bo Himmelsbåge
Läst 349 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-03 01:50



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Denna fantastiska bildpoesi du målar med ord! Vackert!
2016-04-14

  Chawa VIP
Åh... detta är ju sanningen i ett nötskal! Tänk att du visste utan att veta...
2016-01-31

  Blåbäret
som att surfa på himmelsvågen...
2012-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge