Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår levande planet; kanske den enda i universum, är hotad...! Kanske det är dags att i elfte timmen rädda denna till oss själva, våra barn och barnbarn och allt annat levande på denna jord...?


TRÄDET

 

 

 

Trädet står ensamt

 

 

sträcker sina svarta avlövade fingrar

 

 

mot miljarder blinkande myllrande

 

Stjärnor

 

 

Vem hugger ner trädet?

 

 

Det är symbolen för LIV!

 

 

Låt ljuset inom oss vakna

 

 

Rädda Trädet!

 

 

Innan det bara finns

 

 

Stjärnor kvar...!

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Bo Himmelsbåge
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-03 02:09



Bookmark and Share


    lory
ALDRIG FÖR SENT ATT AGERA...
2012-03-09

  R_M Grundström-Linder
Jag håller med dig fullständigt!!
2012-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge