Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det surrar!


Det surrar energiskt i mitt huvud,

som i ett överfullt getingbo

det finns något där inne som

vill komma ut.


Oändligt antal kombinationer

av ord och bilder,

som likt svärmande getingar

stormar fram i min hjärna.


I tystnaden hittar jag formen för

hur dessa ord ska fångas

utan att förlora sin mening.

Lånar orden och släpper dem

sedan fria igen.




Fri vers av Ylvak VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-03 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylvak
Ylvak VIP