Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vassa nyslipade grade



Med sina vassa

nyslipade grader

ger sig den enfärgade vintern

till känna

från frusna gångjärn

hörs gnäll

det känns som kylan brinner


______




Fri vers av Rolf Zandén
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-04 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén