Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ishjärta!

Ishjärta,
kom!

Ishjärta,
våga öppna dig!

Ishjärta,
jag bara vet ... 

under din frusna yta
ligger ett varmtonat hav

av kärlek.

Ishjärta,
våga öppna dig!

Ishjärta,
våga hålla av,
hålla om ...

och ge!






Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-05 13:13



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Sen undrar man då vem ishjärta är ...
2012-02-05

    ej medlem längre
Vacker dikt som säger allt!
2012-02-05

  Gunnel Eriksson VIP
Härlig dikt! "Ishjärta" säger allt.
2012-02-05

  mare VIP
Bra !
2012-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP