Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från en lika vilsen själ

 

Jag vill tumla om i ord och tankar

känna aningen bli verklighet.

 

höra hjärtat slå och banka

ryckas med av allt jag  vet

 

allt  jag lärt från år och dagar

allt som lagrats i min själ och kropp

 

ska med tiden helt bedagas

när min livsgnista ger opp.

 

Då ska minnet endast  sia

om en penna som var vilsen

 

Som försökt att skriva känslor

från en lika vilsen själ.

 

 




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-06 09:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Din fina dikt väcker många tankar
hos mig som läser
2012-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP