Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skriva

 

 

 

att skriva är att leva

 

att inte skriva är att existera

 

skillnaden är stor

 

 

att träna är att leva

 

att inte träna är att sova

 

liv är rörelse

 

 

att skriva är leva

 

 

 




Fri vers av Bo Himmelsbåge
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-06 16:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Till punkt och pricka har du fångat mina tankar om skrivandet. Här är vi tvillingsjälar!
2012-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge