Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

........basturök........ (II)

 

 

 

tillsammans på brännheta laven

 

 

kroppar smälter ihop

 

glödheta kol dofter

 

hetta ånga rök

 

björkriset viner

klitsch klatsch

klitsch klatsch

 

medeltida gissel driver ut

själens kroppens orenheter

 

kaminen

vita hettan renar

 

skorstenen

ringlande böljande grå

 

korpsvarta sjön

rena skära nyfödda barn

vadar svala vattnet

 

månen sjunker

kyligt sjön

 

 




Fri vers av Bo Himmelsbåge
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-06 17:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så full av hetta och livslust....applåd!
2012-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge