Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism om poesi

Poesi är att leva genom orden.




Övriga genrer (Aforism) av Frida Louise
Läst 324 gånger
Publicerad 2012-02-06 21:46



Bookmark and Share


  Blåbärskaj
Så sant
2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Frida Louise
Frida Louise