Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glas

Ge mig något
som inte går sönder
vid första andetaget.




Fri vers av Frida Louise
Läst 409 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-03-03 22:45



Bookmark and Share


  Maja Wijk
Så subtilt att det blir helt intensivt.
2013-07-08

  Quasimodo
Intensiv så man håller andan!!
2012-07-04

    Birgersdotter VIP
Ja ...säger mycket...
2012-03-03

  Elisabeth H
Lyckan den sköra. Den kan Stärkas eller krossas av ens egna förväntningar. Våra tankar blir självuppfyllande profetior.
2012-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Frida Louise
Frida Louise