Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Majas lya

Första intrycket är en ung ensam kvinna. Beige och blå, en svunnen tid. Andra intrycket, panoramavy, ett cirkussällskaps hotellrum. 1920-talsdekandensen, skönheten, detaljerna, de filosofiska egenheterna. Kläderna, stolt upphängda inför beskådan. Trägolvet, blankt, köket; sextiotalskokvrå. Så fullständigt du. En känsla, här kan jag vara.




Fri vers av Frida Louise
Läst 385 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-03-14 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Louise
Frida Louise