Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vinterdag som vilken som helst... var jag och drömde...


Du och jag


Vintern lägger sig över staden,
I natt drömde jag om en sång,
en sång jag aldrig ska sjunga.
En sång om månen jag inte ser,
om kärleken jag inte har,
om allt som finns och önskar,
som elden önskar ta över
tills vattnet släcker denna törst.

Jag vill säga dig:
Här är jag. Jag är... för
att du älskar mig !
Men du är inte här,
avlägsen röst
som flyger med vinden,
som en rosblad
som söker sin ros.




Fri vers av Adolfo Ovalle
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-06 22:57



Bookmark and Share


    JO:82
Bravo=)

"här är jag...jag är för att du älskar mig" Jag älskar dessa ord..=))
2012-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Adolfo Ovalle