Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Citronte och smultron

Jag vill vakna som hel
andas citronte
och smultron
ifrån ett kök i något
som kan få kännas som
mitt hem en dag

Jag vill andas tystnaden
men även ta till mig
och verkligen höra
fåglarnas olika läten
på en balkong
i närheten av naturen




Fri vers av Magica VIP
Läst 596 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-02-07 03:02



Bookmark and Share


  Peter G VIP
vilken fin dikt! som en vision, och har man en vision så kanske det inträffar en dag! ofta är det där enkla man längtar efter i livet; harmoni...
2022-10-18

  SatansSon VIP
Hoppas det ordnar sig för dig.
2013-01-28

  Elwania
Du är nog en syster i ett tidigare liv
2012-02-08

    lory
en underbar morgon med massor av oskrivna blad av kärlek som bara hänger i luften...ljuvligt
2012-02-07

  S.A.I. Steve Lando VIP
harmoni, balans, njutning - en skön morgon till dig.
2012-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP