Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spårlösa drömmar

 

Jag gråter inte våra sorger längre

gråter inte heller mina egna

 

Vandrar stigen mot ekot av framtiden

som om det inte fanns något annat val

 

När andas jag drömmar igen?

 

Finns något bortom hopplösheten

eller är jag bara min egen fiende

Dansande till

gårdagens rekapitulerande steg?




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-11-18 18:54



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Otroligt bra!
2023-12-15

  Peter G VIP
En reflektion i tre olika tidsperspektiv- där diktjaget tycks fångad i tidens garn; men jag tycker också att jag anar ett sökande efter en högre mening, en väg som bär, när livet känns tufft.

Bra!
2023-11-24

  Marita Ohlquist VIP
Som att vara i ett ingenmansland, mellan det som var och det som skall bli.
2023-11-20

  Maria Sundelin VIP
Väldigt talande
2023-11-19

  träsnidaren
gåshud

mkt bra
2023-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP