Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandran i storm

Jag har tappat orden

finner inte meningen

bortom stormen

Jag har tappat orken

att orka dissekera allt

genom nålsöga

Jag har tappat tilliten

till vad andra avser

egentligen

Jag har tappat skuggan

av den jag måste bli igen

innan nästa storm tar vid




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-06-01 20:06



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Känslosamma rader om hur livet kan vara, en resa med ständiga prövningar, och det är svårt att vara stark när man är svag, men man måste för att ändå finna fotfäste någonstans. En svår ekvation; livet.
2023-06-06

  Marita Ohlquist VIP
Berörande och vemodigt om hur livet kan vara.
2023-06-02

  Maria Sundelin VIP
Ibland stannar allting upp
Kramar
2023-06-02

  cilax VIP
fin
2023-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP