Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Denna skrev jag lite tidigare i år.)


kaos

___________________

oh ljuva vinterland

med ständig snö och kyla

i detta åh så dystra land

där allt och ingenting

tycks vila

 ___________________




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-31 19:42



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Talande
Kramar
2024-04-01

  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text som stimulerar tanke och känsla.
2024-04-01

  Monika A Mirsch VIP
Tack för din - kaos - dikt
fångar min tanke
och sinnet mitt!
2024-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP