Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nåt jag bara slängde ihop nuu.


som snö

som snön vill jag synas framför dig.

som en snöflinga vill jag flyga in i dina armar.

som en snöboll vill jag byggas på i ditt liv.

som ett land av snö vill jag bevaras i kärlek av dig.




Fri vers av mizz_love
Läst 415 gånger
Publicerad 2006-01-23 17:37



Bookmark and Share


  Missi VIP
ja, den var fin
2006-01-23

  tIsTeL
guuud den var ju jätte fin:):):)
2006-01-23
  > Nästa text
< Föregående

mizz_love